BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLEDİK

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz bilgi yarışmasıyla sosyal-kültürel faaliyetlere bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. 13.01.2016 Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz yarışmada ilkokul ve ortaokuldan 10’ar grup olmak üzere toplamda 20 grup mücadele etti.

18.01.2016 1462

Gruplar ve öğrenciler hazırlanan afişler sayesinde tüm okula duyuruldu. Afişlerde yarışmaya katılacak öğrenci resimleri ve öğrenci isimlerinin yer alması diğer öğrencilerde ilgi ve merak uyandırdı.

Güne saat 10.00’da Yalıntaş Ortaokulu; Akıl Küpleri, Rüzgar Gülleri, Omega 3, Zirvedekiler, Bilgi Dağarcığı, Kardelen, Bilgimatik, Kazanmayı Hedefleyenler, Hilal ve Bilgi Avcıları gruplarının yarışıyla başladık. Ardından 13.30 ‘da Yalıntaş İlkokulu; Bilginler, Yıldızlar, Atom Karıncalar, Kelebekler, Emek, Ateş, Afacanlar, Yumurcaklar, Çalışkan Arılar ve Zıpırlar gruplarının kıyasıyla mücadelesiyle devam ettik.

Kıran Kırana ilerleyen bilgi yarışması neticesinde ise ilkokulda ZIPIRLAR; ortaokulda ise Hilal ve Grubu başarıyı kucaklamıştır.

Adres:
YALINTAŞ MAH. 74. SK. YALINTAŞ İLKOKULU SİTESİ YALINTAŞ ILKOKULU BLOK NO: 30A MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA