İHALEYE KATILACAK OLANLARDAN İSTENİLEN BELGELER

15.11.2021 611

İHALEYE KATILACAK OLANLARDAN İSTENİLEN BELGELER

a)       Yalıntaş İlkokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin Ziraat Bankası Mustafakemalpaşa Şubesindeki TR39 0001 0000 6409 9460 0350 01 İBAN nolu hesabına, kiralanacak okul kantininin ismi belirtilmek suretiyle teklif edilecek yıllık kira bedelin %3 'ü kadar geçici teminatın yatırıldığına dair banka dekontu.

b)       İkametgah (aslı) son bir ay içerisinde alınmış olacaktır. (E-devlet üzerinden barkotlu olarak alınabilir.)

c)        Nüfus Cüzdanı arkalı önlü fotokopisi

d)       Cumhuriyet Başsavcılığından ya da e-devlet üzerinden alınmış olan barkotlu sabıka kayıt belgesinin aslı (son 6 ayda alınmış olması gerekmektedir.)

e)       Herhangi bir Sağlık Kurum veya kuruluşundan son altı ay içerisinde alınmış olan sağlık raporu (akciğer grafiği ekli)

f)        Kantin İşletmeciliği ile ilgili ustalık ve kalfalık belgesinin aslı. (Katılımcılardan ustalık belgesine sahip olan isteklilerin belgelerinin tamam olması durumunda, kalfalık belgesine sahip olan isteklilerin belgeleri değerlendirmeye alınmayarak istekliye iade edilecektir.)

g)       İhaleye katılacaklardan meslek odasından adına kayıtlı kantin işletmesi bulunmadığına ve ihaleden men yasağı olmadığına dair belge (aslı) yeni tarihli (ilanın yayın tarihi ile ihale tarihi arasındaki tarihlerde) olacaktır.

h)       Katılımcı ihaleye vekalet ile iştirak ediyor ise noter tasdikli vekaletname.

i)         Kantin ihale şartnamesi (ilgili okul müdürlüğünden imza karşılığı temin edilecektir.)

j)         Vergi ve SGK borcu olmadığına dair belge .(Son bir ay içerisinde alınmış)

k)       Teklif Mektubu (Kapalı zarf içinde) (Örneği ilgili okul müdürlüğünden imza karşılığı temin edilecektir.)

Adres:
YALINTAŞ MAH. 74. SK. YALINTAŞ İLKOKULU SİTESİ YALINTAŞ ILKOKULU BLOK NO: 30A MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA