İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaretimiz

Mustafakemalpaşa Yalıntaş İlk Okulu 3/A sınıfı ve özel eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ilçe emniyet müdürlüğünü gezerek polislerin haftasını kutladı.

12.04.2018 95

Yalıntaş İlk Okulu 3/A sınıfı ve özel eğitim sınıfı öğrencileri   Polis Haftası nedeniyle  Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğünü gezip polislerimizin Polis Haftasını kutladılar. Burada polislerin haftasını kutlayan öğrenciler  ilçe Emniyet Müdürü Sn. Ümit Güner´i ve tüm polisleri ziyaret edip ardından küçük bir de sunum yaparak hazırladıkları mektupları  polislerimize takdim ettiler.Ziyaretlerinden dolayı mutluluklarını dile getiren Ümit Güner sunum sonrasında öğrencilere ikramlarda bulunup  öğretmenlerine teşekkürlerini sundu.

12-04-2018

Adres:
YALINTAŞ MAH. 74. SK. YALINTAŞ İLKOKULU SİTESİ YALINTAŞ ILKOKULU BLOK NO: 30A MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA